Annonce

Information om Malebog.org

Har du problemer, så er det her du skal kigge. Vi har listet nogle emner herunder.

Jeg kan ikke printe mine malesider!

Beskrivelse af problemet:
Efter at jeg har valgt en flot maleside, vil jeg printe den ud på min standardprinter. Jeg klikker på det “lille” billede og ser det “store” billede af malesiden på min skærm. Efter at malesiden er blevet hentet helt frem, klikker jeg på “print”-knappen øverst til venstre. Men der kommer ikke noget ud af min printer.

Forklaring på problemet:
Der er nogle indstillinger på din computer, som gør at du ikke kan printe malesiderne på Malebog med “print”-knappen. Det er et problem som cirka 5% af alle besøgende på hjemmesiden møder. Det kan også være at malesiden ikke er blevet hentet helt frem endnu. Så er den endnu ikke klar til at printet.

Mulige løsninger:
1) Hvis du kan se malesiden på din skærm, men du ikke kan printe ved at trykke på “print”-knappen: tryk på "CTRL" og på "P" på dit keyboard på samme tid. Så kommer der et nyt vindue frem. Hvis du klikker på “OK” i dette vindue, bliver din maleside printet.
2) Malesiden kan ikke printes endnu da malesiden ikke er blevet hentet helt frem. Vent til siden er hentet helt frem før du klikker på "print"-knappen.

Hvorfor er der ikke nogen malesider med... på Malebog.org?

Beskrivelse af problemet:
Du er stor fan af en bestemt tv- eller tegnefilmsfigur, og derfor vil du gerne printe malesider med dem på. Du har søgt alle steder, men du kan ikke finde de malesider du ønsker. Hvorfor har Malebog.org ikke malesider med...?

Forklaring på problemet
Alle kendte tv- og tegnefilmsfigurer er beskyttet af copyright. Derfor må Malebog.org ikke vise malesider med dem uden tilladelse fra den, der har copyright. Hos Malebog.org har vi gjort vores bedste for at få de tilladelser. Desværre har vi ikke fået tilladelse fra alle kendte figurer. Det er derfor vi ikke har malesider med de tv- og tegnefilmsfigurer som du leder efter.

Mulige løsninger:
1) Malebog.org fortsætter med at prøve at få tilladelse til disse malesider. Det er dog en kompleks proces, som tager lang tid. Derfor kan vi ikke sige om disse malesider kommer på Malebog.org eller ej. 2) I øjeblikket har Malebog.org over 2000 forskellige malesider. Vælg en af de andre malesider at farvelægge i stedet.

Malesiden bliver printet på to forskellige ark papir

Beskrivelse af problemet:
Du har valgt den maleside du gerne vil have. Efter at du har klikket på "print", bliver malesiden printet på to forskellige ark papir. Du vil selvfølgelig hellere have malesiden på ét ark papir.

Forklaring på problemet:
Alle vores malesider er i A4-format. Men nogle gange sker det at malesiderne bliver printet på to ark papir. Normalt kan du løse problemet med at indstille printerens marginer.

Mulige løsninger:
Indstil printerens marginer til at printe bredere og længere sider. Normalt gør dette at malesiderne passer på ét ark papir.
Således indstiller du printerens marginer:
1) Klik på den maleside du har valgt så “print”-knappen og banneret kommer frem.
2) Gå til "Filer" (øverst på siden, under den blå bjælke)
3) Klik på "Side-opsætning "
4) der kommer et vindue frem, her ser du "Marginer (millimeter)". Skift værdi til for eksempel "15".
5) Klik på "OK"
6) Klik på "print"-knappen.
Nu skulle malesiden blive printet på ét ark papir. Hvis det stadig ikke virker, så prøv at indstille marginerne til "10".

Sitemap:

HTML

XML

RSS

Partnere